Verzenden en afhalen

Alle bestellingen binnen Nederland worden verzonden door DHL. Zodra wij je betaling hebben ontvangen zullen we doorgaans binnen 1-3 werkdagen je pakketje op de post doen. Let op: dit geldt alleen wanneer de items op voorraad zijn. Normaal gesproken levert DHL vervolgens haar post binnen 1-2 werkdagen na verzending. Je ontvangt een mail zodra je pakketje onderweg is.

Wij hebben een grote voorraad aan producten. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • De verzendkosten voor alle pakketjes binnen NL zijn €5,95
  • De verzendkosten voor alle pakketjes naar BE & DE zijn €12,95
  • Bestellingen boven de €75 worden binnen NL gratis bezorgd

Wij doen alles wat in onze macht ligt om de pakketten optimaal aan te leveren ten einde de levertijd te bespoedigen. Wij kunnen echter geen verantwoordelijkheid nemen, of aansprakelijk gesteld worden, voor eventuele vertraging veroorzaakt door koeriers en/of koeriersbedrijf door bijvoorbeeld een staking, storing of vertraging i.v.m. de feestdagen.

Wil jij je pakketje cadeau doen en direct naar de ontvanger laten versturen? Dat kan! Vul dan tijdens het afrekenen de adresgegevens van de ontvanger in.

Je kunt ook je bestelling gratis afhalen in Voorthuizen. Kies je voor deze optie geef dit aan in het bestelproces door te kiezen voor “Ophalen” . Zodra je de bevestiging mail hebt ontvangen nemen je contact op met +31648857986 om een tijdstip af te spreken wanneer je de bestelling kan ophalen.