Over ons

Hallo! Mijn naam is Nicky en ik ben het gezicht achter De Lieve Koala. Ik ben mama van twee leuke mannetjes, Lux en Rev en woon samen met mijn man in Voorthuizen een dorpje midden op de Veluwe

De Lieve Koala is ontstaan uit mijn liefde voor neutrale kleuren en duurzame musthaves en mijn enorme zoektocht naar babykleding en accessoires hierin. Ik droomde ervan om alles op 1 plek te kunnen vinden en met De Lieve Koala heb ik nu zelf deze plek gecreëerd.

De gedachtes achter De Lieve Koala zijn:

  • Minder is meer
  • Kwaliteit over kwantiteit
  • Duurzame en eerlijke producten
  • Natuurlijke stoffen die vriendelijker zijn voor de wereld

Ik vind het fantastisch om De Lieve Koala nu met jullie te mogen delen en ik hoop dat jullie hier met heel veel plezier de mooiste items voor je eigen kleintje kunnen vinden. Of een geweldig (kraam)cadeau voor een geliefde van je. Ik kan niet wachten om snel meer favoriete items aan de store toe te voegen, want ik zit vol met enthousiaste ideeën!

Naast mijn webshop werk ik nog parttime als planner bij een kinderopvangorganisatie. Ik doe dit beide met ontzettend veel plezier en passie.

Heel veel shop plezier op mijn webshop! Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten, leuk als je me dan ook volgt op instagram!

    Liefs, Nicky