Tikiri Toys; leukste bijt-, bad speeltjes!

Tikiri Toys; leukste bijt-, bad speeltjes!

Tikiri Toys is een ontzettend leuk merk die heel leyuk speelgoed maakt. ‘Ienieminie’ betekend Tikiri in het Singalees. Dit merk uit Sri Lanka maakt Fairtrade speelgoed voor baby’s en peuters. De diertjes zijn gemaakt van 100% natuurrubber en eerlijk geproduceerd. Alle materialen zijn duurzaam gewonnen, biologisch afbreekbaar, ecologisch en volledig vrij van schadelijke stoffen.

Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment natuurrubber speeltjes die te gebruiken zijn als een bijt-, badspeeltje en rammelaar. Deze vrolijke diertjes hebben in tegenstelling tot veel badspeelgoed geen gaatje, waardoor er geen zeepresten of water in achter kan blijven en er geen schimmels en bacteriën kunnen ontstaan.

My first Farm van Tikiri Toys

Deze diertjes heeft Tikiri Toys geinspireerd op de leukste dieren van de boerderij. Baby's kunnen bij deze serie ook weer heerlijk sabbelen, bijten en rammelen met de vrolijke boerderij diertjes. Je kleintje kan er ook echt al een rollenspel mee spelen, laat de koe heerlijk grazen in het weiland, of de hond achter het schaap aan laten rennen, het kuikentje kan in het hok gezet worden, laat het varkentje door de modder heen rollen en het paard door het gras laten draven.

 

My first Ocean Buddies van Tikiri Toys

Deze mooie collectie natuurrubber bijt- enbadspeeltjes bestaan uit de leukste zeedieren. Maak kennis met dolfijn, walvis, octopus, krab, zeepaard en schildpad! Met dit speelgoed ontdekt je baby/peuter steeds weer nieuwe dingen. Daarom zijn de speeltjes van Tikiri Toys ook zo leuk. Leer door te bewegen en het diertje gaat rammelen. 

 

My First Zoo serie van Tikiri Toys

Deze serie natuurrubber bijt- en badspeeltjes van Tikiri Toys zijn heel erg leuk. Deze speeltjes zijn geïnspireerd op de leukste dieren uit de dierentuin. Ontmoet de giraf, nijlpaard, zebra, krokodil en olifant en ga de mooiste avonturen aan met elkaar!

 

Tikiri Toys heeft in elk bijt- en badspeeltje een belletje verstopt, zodat het ook als rammelaar gebruikt kan worden, hoe leuk is dat. Jouw kleintje kan dus de hele ag spelen met de diertjes. In de box kan jouw kleintje heerlijk rammelen of sabbelen op het speeltje. In bad wordt het één groot feest met deze diertjes. Voor de wat oudere kinderen zijn de diertjes ook heel leuk om mee te spelen, laat vooral de fantasie lekker gaan.

 

Tikiri Toys is milieubewust en veilig speelgoed

Alle producten van Tikiri Toys zijn ontworpen en gemaakt met veel liefde en respect voor de mensen en de wereld er omheen. Ze zorgen goed voor hun personeel, betalen eerlijke prijzen voor vakmanschap én gebruiken plantaardige producten bij het maken van het speelgoed.

 

Stopt jouw baby of peuter ook geregeld alles in zijn mond? Tot je baby ongeveer 7 maanden oud is kan hij nog niet goed voelen met zijn handjes. Je baby stopt alles in zijn mond om zo toch dingen te kunnen bekijken. Dit kan soms wel duren totdat jouw kindje 2 jaar oud is. Gelukkig kan dit met het speelgoed van Tikiri Toys geen kwaad. Dit komt omdat er gekozen is voor plantaardige producten, het speelgoed word gemaakt van natuurrubber dat wordt gewonnen uit de Hevea boom en de speeltjes worden geverfd met plantaardige kleurstoffen. Jouw kleintje kan dus gerust sabbelen en bijten op het speelgoed. Deze vrolijke diertjes hebben in tegenstelling tot veel (bad)speelgoed geen gaatje, waardoor er geen zeepresten of water in achter kan blijven en er geen schimmels en bacteriën kunnen ontstaan.

Terug naar blog