Duurzame mooie houten speelgoed voertuigen

Duurzame mooie houten speelgoed voertuigen

In ons assortiment hebben wij veel houten speelgoed waaronder deze prachtige voertuigen. Al deze voertuigen zijn gemaakt van 100% massief beukenhout. Het hout is met warmte behandeld waardoor de verschillende kleuren ontstaan. Al onze voertuigen zijn dus vrij van verf of chemische behandelingen.

Vuilniswagen

Een correcte afvalverwerking is een milieuprobleem op zich, dus met deze duurzame, robuuste en mooie vuilniswagen raakt het hart van duurzaamheid.

Laat de grote schoonmaak maar beginnen en laat je kind ervaren hoe het is om een vuilnisman of vrouw te zijn. Beleef samen met deze mooie vuilniswagen de leukste avonturen!

Shop de vuilniswagen hier!Cementwagen

Met deze stevige en mooie cementwagen veranderd de kamer in een heuse bouwplaats. Draai aan de trommel en maakt het cement aan om vervolgens een mooie vloer te kunnen storten.

Shop de cementwagen hier!


Auto

Deze mooie, leuke en stevige auto is ideaal voor kleine kinderhandjes. Met deze auto rij je zo de hele kamer door! Ga op bezoek bij je oom en tante, heb je een racebaan gemaakt en ben je ineens een F1 coureur of onderweg met de auto om boodschappen te verzamelen, het kan allemaal!

Shop de auto hier!


Tractor

Houd jouw kleintje van boerderijen en tractors? Dan kan deze mooie robuuste en stevige tractor niet ontbreken. Kruip in de rol van boer of boerin samen met deze mooie tractor.

Shop de tractor hier!

Terug naar blog