De toffe producten van Mushie

De toffe producten van Mushie

Al onze producten en merken selecteren wij met de grootste zorg om jouw leven en dat van je mini leuker, mooier en makkelijker te maken. Het merk Mushie kan daarom niet ontbreken in onze webshop.

Mushie is een Amerikaans merk die het Scandinavische design door trekt in hun producten. Door het gebruik van pastel- en aardetinten passen de kinderproducten ook nog eens perfect in huis.

Één van de kernwaarden van Mushie is duurzaamheid. Bij al hun producten staat duurzaamheid voorop. Zij maken producten van hoogwaardige kwaliteit die volledig veilig zijn voor jou kleintje. De producten hebben een mooi en tijdloos design.

Wij leggen heel graag de producten uit die wij in de webshop hebben staan. Benieuwd? Daar gaan we!

Hup spelen maar!

Mushie heeft heel leuk speelgoed voor jouw kleintje. De veelzijdige speelbal is gemaakt van zacht rubber en beschilderd met natuurlijke pigmenten uit planten, heel fijn om in te bijten en op te sabbelen bij doorkomende tandjes. De bal is goed vast te houden voor de aller kleinste handjes. De regenboog bijtring is ideaal voor doorkomende tandjes, door te bijten verzacht het de pijn bij je kleintje. De bijtring in de vorm van een regenboog is eenvoudig vast te houden met kleine handjes en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Onze favoriet? De bal! Deze is op veel manieren te gebruiken en heel fijn speelgoed voor de aller kleinste!

Allemaal aan tafel!

Mushie heeft hele fijne siliconen placemats. In prachtige neutrale kleuren. Ze zijn heel makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Wij vinden een placemat onmisbaar aan tafel.

Het handige kleine siliconen snackdoosje. Dit doosje is heel geschikt voor kleine koekjes of wat druiven. Je kleintje kan zijn/haar handje hier makkelijk instoppen om snacks eruit te halen. Deze Mushie snack cup is dus ideaal om mee te nemen onderweg.

Een mooie siliconen drinkbeker met rietje in de kleur moedigt kinderen aan zelfstandig te drinken. Door het rietje in deze flexibele oefenbeker is dit een goede tussenstap als drinken uit een pakje nog wat lastig is. Peuters kunnen ook oefenen zonder deksel en rietje. De beker is voorzien van twee handvaten, zodat hij makkelijk vast te pakken is. De losse onderdelen kunnen gemakkelijk gereinigd worden in de vaatwasser.

Na het flesje is het tijd voor deze prachtige tuitbeker van Mushie. Deze flexibele kinderbeker met afneembare tuit helpt je kleintje bij het oefenen van de eerste zelfstandige slokjes.

Alles voor de babykamer

Mushie heeft prachtige producten voor de babykamer. Hele mooie dekens voor in het ledikant. De dekens zijn geweven van biologisch katoen en is ademend, warm en heel erg zacht om aan te raken of zijn gebreid. Deze geweldige en prachtige dekens zullen een mooie aanvulling zijn op de kinderkamer. Verkrijgbaar in neutrale tinten, is zacht, veelzijdig en perfect voor warme of koude dagen.

Een mooie extra zachte mousseline hoeslaken van Mushie ook onmisbaar in de babykamer. De hoeslakens zijn gemaakt van 100% katoen en is voorgewassen zodat het heel zacht aanvoelt tegen de gevoelige huid van je baby. Mousseline blijft ademend en houdt je baby warm en voelt heerlijk aan voor je kleintje.

Het hoeslaken heeft volledig elastische hoeken en kan gemakkelijk worden verwijderd, het behoudt een perfecte pasvorm na het wassen. Eigenlijk onmisbaar in de baby uitzet en daarom ook een prachtig kraamcadeau om te geven.

De mooie hydrofiele doeken zijn gemaakt van 100% organisch katoen, de extra zachte mousseline swaddle is voorgewassen voor zachtheid tegen de delicate huid van de baby. De swaddle blijft ademend en houdt de baby warm. Lief voor de huid, de planeet en een echte musthave voor de dagelijkse verzorging van je kleintje. Perfect voor verschillende doeleinden; bij het voeden, slapen, eten, wassen of als extra laagje.

 

Terug naar blog